Gurmee-elamused ja looduslähedane lihtsus. Oma aia saadused ja põnevad metsaannid. Tere tulemast Raplamaa toidumaastikule!
Vaid 50 min autosõidu kaugusel Tallinnast ootab sind ainulaadne 5-käiguline õhtusöök, mille paneb kokku Ööbiku talu peremees ja peakokk Ants Uustalu ning mis valmib valdavalt kohalike põllumeeste saadustest ning hooajalistest metsaandidest. Kõikidele külalistele on õhtul sama menüü, jooke soovitavad ja sobitavad toiduga kokad.
Ehedad ja eestimaised toiduelamused ootavad avastamist.
Vajalik on eelnev kohtade broneerimine.
Tere tulemast Vaga Mama maitsete maailma!
Pakume Hiina, Tai ja Nepali roogasid. Meie restoranid asuvad 8 erinevas Eesti linnas. Road on valmistatud värsketest koostisosadest Nepali kokkade poolt.
Keskväljakul asuv kohvik-lounge Hollivuud on armastatud pitsaresto Raplas.
Pakume kohalikust veiselihast mahlaseid burgereid, kivipõhjal küpsetatud pitsasid, praade ja salateid. Iga päev maitsvad päevapakkumised.
Tegeleme ka peokorralduse ja toitlustamisega.
Atla Mõisa Moosivabrik tegutseb 2020 aastast.
Alates 2018.a. kevadest asub Atla Mõisas Eesti suurim sinise-kuslapuu põld, kus kasvab 4000 põõsast. Sinine-kuslapuu eriliselt tervislik mari, mis sisaldab palju B-vitamiine ning antioksüdante. Isegi Jaapanis on ütlemine, et kui süüa 3 sinise kuslapuu marja päevas, siis naise ilu on igavene.
Meie sinise-kuslapuu, maasika moos on valmistatud Polli laboris meie enda poolt. Moos ei sisalda säilitusaineid ning valmistatud vähese suhkruga.
Moosivabrikut saab külastada etteteatades.