Kus süüa Raplamaal?
Gurmee-elamused ja looduslähedane lihtsus. Oma aia saadused ja põnevad metsaannid. Tere tulemast Raplamaa toidumaastikule!

Hütt kodurestoranis pitsa valmistamise töötuba
Kodurestoran Hütt – väike Itaalia Raplamaa metsade vahel, on hubane paik Keila jõelammil. Menüüst leiad suurepärase pitsade paleti.
Pitsa workshop sobib suurepäraselt mõne tähtpäeva tähistamiseks või tiimiüritusteks. Koolitusel tuleb peakoka abil valmistada ette kogu pitsale minev tooraine, sõtkuda tainas ja pitsa “ahjuvalmiks” meisterdada. Lõpetuseks pitsat ahjus pööritada ja taldrikul valmis seada. Lisateenusena pakume töötoas osalistele ka kokteilikoolitust!
Hind sisaldab koolitust, tervitusjooki ja valitud pitsat.

Piparkoogi Kuningriik – reljeefsete piparkookide valmistamine Atla mõisas
Ootame külla Raplamaale Atla mõisa Piparkoogi Kuningriiki!
Õpetame valmistama piparkooke reljeefsete vormidega, nagu seda tehti 1000 aastat tagasi. Piparkoogid küpsetame ja kuldame. Lisaks räägime piparkookide ajaloost meil ja mujal maailmas. Meil on ka põnevad seikluslikud otsimismängud ning kohvikus ootab igat külalist kuum jook ja pirukas. Lõpetuseks valime parima piparkoogi valmistaja, kas Piparkoogi Kuningriigi kuningannaks või kuningaks!
Külla on oodatud kõik – nii lasteaialapsed, koolilapsed, firmad kui ka pered ja seltskonnad!
Atla Mõisa Moosivabriku külastus
Atla Mõisal on 4000 taimega sinikuslapuu istandus ja moosivabrik, kus valmivad erilised käsitöömoosid värsketest kohalikest marjadest. Sinikuslapuu ehk söödav kuslapuu on eriline mari – rikkalik B-vitamiinide ja antioksüdantide poolest. Jaapanis teatakse, et “Kolm marja päevas tagab naise igavese ilu.”
Käsitsi valmistatud sinise kuslapuu ja maasika moos on säilitusaineteta ja vähese suhkruga, et iga purgitäis oleks puhas ja maitseküllane.
Moosivabriku külastus on võimalik ettetellimisel – tule ja saa osa autentsetest maitsetest ning meie mooside loomisloost!

Ööbiku Gastronoomiatalu restoran
Vaid 50 min autosõidu kaugusel Tallinnast ootab sind ainulaadne 5-käiguline õhtusöök, mille paneb kokku Ööbiku talu peremees ja peakokk Ants Uustalu ning mis valmib valdavalt kohalike põllumeeste saadustest ning hooajalistest metsaandidest. Kõikidele külalistele on õhtul sama menüü, jooke soovitavad ja sobitavad toiduga kokad.
Ehedad ja eestimaised toiduelamused ootavad avastamist.
Vajalik on eelnev kohtade broneerimine.

Vaga Mama Aasia restoran Raplas
Tere tulemast Vaga Mama maitsete maailma!
Pakume Hiina, Tai ja Nepali roogasid. Meie restoranid asuvad 8 erinevas Eesti linnas. Road on valmistatud värsketest koostisosadest Nepali kokkade poolt.

Hollivuud lounge
Keskväljakul asuv kohvik-lounge Hollivuud on armastatud pitsaresto Raplas.
Pakume kohalikust veiselihast mahlaseid burgereid, kivipõhjal küpsetatud pitsasid, praade ja salateid. Iga päev maitsvad päevapakkumised.
Tegeleme ka peokorralduse ja toitlustamisega.

Atla Mõisa Moosivabriku külastus
Atla Mõisa Moosivabrik tegutseb 2020 aastast.
Alates 2018.a. kevadest asub Atla Mõisas Eesti suurim sinise-kuslapuu põld, kus kasvab 4000 põõsast. Sinine-kuslapuu eriliselt tervislik mari, mis sisaldab palju B-vitamiine ning antioksüdante. Isegi Jaapanis on ütlemine, et kui süüa 3 sinise kuslapuu marja päevas, siis naise ilu on igavene.
Meie sinise-kuslapuu, maasika moos on valmistatud Polli laboris meie enda poolt. Moos ei sisalda säilitusaineid ning valmistatud vähese suhkruga.
Moosivabrikut saab külastada etteteatades.